Audio Books-10 hyppigt stillede spørgsmål – del 2

Lydbøger æra er allerede her. Jeg opbevare hørelse sætninger som: Audio bog udlejning, gratis lydbøger, audio book club, lydbøger på CD, online audio bog Biludlejning osv.

Her er de næste fem ofte stillede spørgsmål om Lydbøger (og svar af kursus):

6. hvilke typer af audio-bøger vil du anbefale for at lytte til?

Lytte til lydbøger, som du vil læse. Betydning, hvis du kan lide thrillers, lytte til thriller lydbøger, hvis du er på udkig efter børn bøger, få børn Lydbøger osv.

Endnu, vil jeg foreslå du får at vide mere andre succesfulde lydbøger former såsom sprog tutorials og motivation lydbøger.

7. er gammeldags bøger skal forsvinde?

Jeg tror det ikke. Faktisk, jeg skønt ser helst læsning bøger før jeg skal sove. Erfaringerne er forskellige, og nogle mennesker stadig foretrækker de gamle bøger. Alligevel mener jeg, at læsevaner af størstedelen af verdens befolkning vil ændre i det næste århundrede takket være lydbøger.

8. kan jeg finde nogen bog i en audio bog format?

Desværre kunne ikke alle bog findes som en lyd-bog. Men næsten enhver ny bog og enhver bestseller fra det sidste århundrede er at få udgivet som en lyd-bog. De fleste af de gamle bøger kunne findes i form af bøger på bånd og de nye medlemsstater som kan downloades audio-bøger og lydbøger på CD.

9. Hvordan kan jeg lytte til downloades audio-bøger?

Du kan lytte til downloades audio-bøger ved hjælp af en medieafspiller på dit skrivebord eller din note bog computer. Men de fleste mennesker bruger audio-afspillere som iPod til at lytte til downloades audio-bøger.

10. hvor skal jeg få min lydbøger?

Det bedste sted at få lydbøger fra ville være en af online audio bog tjenesterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.