Den største parodi nogensinde set

Jeg er ikke altid en stor fan af parodi som et middel til komedie, men når min high school avanceret drama klasse foreslog mig, at vi opretter en parodi på vores high school og derefter udføre det til slutningen af året produktion, jeg var nødt til at tage deres idé alvorligt og overveje det. Det tog mig et par dage at komme igennem detaljerne i tanken, men jeg fast besluttet på at det ville være et stort projekt for vores klasse til at oprette alle aspekter af vores foråret spille i stedet for at udføre en, der allerede er blevet skrevet.

Min tøven om parodi er at det hurtigt kan være stødende og misforstået. Det er grunden til hvorfor jeg er altid tilbageholdende med at undervise eller udføre i sådan spiller. Men jeg regnede med, at highschoolers havde ingen område med reel ekspertise undtagen deres egne gymnasiet, så hvilken en effektiv måde at lade dem arbejde på at skrive deres første spil. Jeg opdelt vores drama klasse i grupper og havde hver gruppe fokuserede på et andet element i produktionen. Et hold var ansvarlig for skriver et script for parodi. Et andet team var helt ansvarlig for casting og producere stykket og endnu et andet hold var ansvarlig for den scenografi, customes og logistik at gøre parodi spil ske.

Jeg var overrasket og glad ved ideerne der min studerende cam op med under brainstorming-sessioner for parodi. Jeg var chokeret over dybden af deres forståelse af begrebet parodi og deres ønske om at virkelig revea sandheder om vores high school i en komisk måde, der er unoffensive og alligevel udfordrende til publikum. Og jeg tror, at dette er nøglen til effektiv parodi: flytte folk til aktion uden at gøre dem fornærmet.

På åbningsaftenen parodi spil tog jeg min plads i forreste række stadig lidt usikker på præcis, hvad jeg ville opleve. Den næste halvanden time var fyldt med latter, tårer og glæde som jeg iagttog min avancerede studerende klarer sig så godt. De gjorde det mest fantastiske job af at handle ud en velskrevet script. De i forbindelse dybt med publikum og gjorde et uudsletteligt indtryk, som de afslørede nogle velkendte endnu un-drøftet sandheder om vores high school. Jeg var så stolt af at være en del af dette projekt og jeg fandt mig selv ønske at jeg havde set fordelene ved parodi meget hurtigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.