Moderne glaskunst

Kunst glas betyder bevægelsen moderne kunst glas, individuelle kunstnere arbejder for at skabe værker fra smeltet glas i relativt små ovne af et par hundrede pounds af glas. Det begyndte i de tidlige 1960 ‘ erne og viste fortsat vækst i hele slutningen af århundredet. Glas objekter oprettet ikke er primært brugbar men forventes for at afgive en skulpturel eller dekorative redegørelse.

Før begyndelsen af 1960 ‘ erne, ville have nævnte kunst glas glas lavet til dekorative brug, sædvanligvis af teams af fabriksarbejdere, idet glas fra ovne med tusind eller flere pounds af glas. Denne form for kunst glas, hvoraf Tiffany og Steuben i U.S.A., Galle i Frankrig og Hoya krystal i Japan og Kosta Boda i Sverige er måske den bedst kendte voksede ud af fabrikken system i hvilket alle glas objekter blev kastet blæst af grupper af 4 eller flere mænd. Af 1800-tallet var faktisk højden af den gamle kunst glas bevægelse mens fabrikken glas blæsere blev erstattet af mekaniske flaske blæser og uophørlige vinduesglas. I en kunst glas studio viser “produktionsarbejde” mere hånd arbejdede variation end det var tilladt i ren fabrik arbejdsmiljø og hvert stykke viser nogle af blyglas arbejderens kreativitet. De fleste studio glas arbejdstagere også forsøge at vise sig større individuelle stykker, som kan være de tilsvarende af en mester stykke i Svend system af guild og fabrikken arbejde ud til mindre produktion stykker.

Typer af kunst glas:

Blæst kunst glas

Støbt kunst glas

Smeltet og faldt Art Glass

Der er en måde at gøre det smertefrit og nemt af irriterende nogle af hot nye maling nuancer, der er tilgængelige på din lokale maling butik hvis du søger for at stride væk af din Boligindretning komfortzone. Hvis du har allerede levet i dit hjem for et stykke tid, kan du puste nyt liv din vægge ved at tilføje anstrøg af dristige farver. Du vil opdage, at malingen selskaber har gjort det meget lettere for dig at tilføje drama til din indvendige vægge. Du vil blive bedøvet på hvad en simpel ting som varierende farven på dine vægge kan gøre for at lyse op dit spiritus og tilføje lidt mere glæde til dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.