Vælg en brugt bil

Har du lige taget kørekort og går med overvejelserne om at købe en bil, så kan da det godt være indbydende at købe en bil fra ny, men det kan godt blive alt for dyrt i sidste ende, især hvis du er studerende eller har en lav indkomst som gør at du ikke har råd til at kunne betale flere tusind kroner hver måned, som afdrag på dit store billån, jeg vil forsøge at hjælpe dig med hvad du skal vælge, hvorfor du skal vælge en brugt bil fremfor en helt ny bil.

Hvorfor

Du skal vælge en brugt bil fremfor en helt ny bil, fordi du kan nemt finde en brugt som er i meget fin stand som ikke behøver koste en formue, det kan være en god ide at når du er ude at kigge efter en brugt bil, at du måske finder en bil der har været ejet af et ældre ægtepar, da de ofte ikke kører meget i dem og de har næsten altid behandlet bilen meget pænt. Hvis du vælger at købe den fra et ældre ægtepar kan du dog risikere at koblingen er meget slidt, da de ikke altid er de bedste til at finde det korrekte koblingspunkt.

Hvilken bil skal du vælge

Der findes mange brugte biler på markedet, men hvis din økonomi ikke er særlig høj men du stadig gerne vil have en bil, så skal du helt sikkert vælge en mindre bil som kører relativt langt på literen, fordi en mindre bil koster mindre i vægtafgift og er ofte billigere i forsikring, hvor en større bil koster flere penge i vægtafgift hvert år, de koster ofte også mere i forsikring hver måned. Du skal også prøve at undgå en bil som alle andre unge fyre har, da de næsten med garanti er dyrere i forsikring netop fordi mange unge mænd køber dem, det betyder at der sker flere biluheld som gør at forsikringsselskaberne vil have flere penge for at forsikre denne slags biler.

Hvad koster det

En brugt bil kan selvfølgelig godt variere i pris, alt efter hvor stor du ønsker motoren og hvor smart bilen skal være, men det er ikke umuligt at finde en bil til 5.000 kr. som er i fin stand og som du ikke skal bruge mange penge på at reparere, men derfor skal du stadig undersøge markedet for flere biler og se om du ikke kan finde den bil som passer bedst til din økonomi. Hvis man som studerende gerne vil ud og købe en brugt bil, så kan 5.000 kr. lyde som mange penge men det er ikke nogen umulig opgave, da der findes hjælp på nettet til dette, hvis du ikke har råd til at skulle betale 5.000 kr. for en brugt bil kan du altid tage et kviklån, hvis du vælger at tage et kviklån har du pengene på kontoen i løbet af et par timer efter du er godkendt, du kan vælge en lang løbetid som gør at din ydelse er lav hver eneste måned.